Топчест вентил за полнење и празнење со приклучок за црево и навртка 1/2

2512

Топчест вентил за полнење и празнење со приклучок за црево и навртка 1/2

Вентил за полнење и празнење

Куќиште од месинг според DIN 17660, PTFE и NBR дихтување. Температура на оперативниот медиум: -10 °C до +110 °C (вода од 0 °C до +110 °C), за сите неагресивни медиуми, како што се вода, воздух, масло, нафта, масло за подмачкување.

Broj artiklaPNDNGPak.
1 2512 01 12,5 15 1/2" 50
1 2512 02 12,5 20 3/4" 20
KAT_STR_SIFRA
1251201
1251202