HERZ- Комплет термостатски вентил TS-90 со предподесување – аголен

7624

HERZ- Комплет термостатски вентил TS-90 со предподесување – аголен

HERZ – Термостатски комплет со предподесување, аголни

Комплет термостатски вентил TS-98-V со предподесување (1 7624 65), аголна изработка и термоглава “Standard” (1 7260 06).

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 7624 30 3/8 10

Комплет термостатски вентил TS-98-V со предподесување (1 7624 67), аголна изработка и термоглава “Standard” (1 7260 06).

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 7624 31 1/2 10

Комплет термостатски вентил TS-98-V со предподесување (1 7624 69), аголна изработка и термоглава “Standard” (1 7230 06).

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 7624 32 3/4 10
KAT_STR_SIFRA
1762430
1762431
1762432