4501

Разделник изработен од масивно ковано железо

За монтажа на две PUMPFIX-пумпни групи

Разделник направен од масивно ковано железо. Се применува во системи со повеќе кругови на греење. Погоден е за монтажа на две PUMPFIX-пумпни групи Со испорака на целиот потребен дополнителен материјал за прицврстување и изолација.

Broj artiklaDNPakovanje
1 4501 10  25  1
KAT_STR_SIFRA
1450110