4501

Модул за проширување

Модул за проширување

За продолжување на разделникот 1 4501 10. за паралелно врзување на неколку пумпни групи

Broj artiklakvsDNPakovanje
 1 4514 01  TS 4,2  25  1
KAT_STR_SIFRA
1450120