T70XX

Прес фитинг-Холендер спојница, рамно дихтувана

Спојка холендер, со рамно заптивање

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7016 41  16 x 2 – G 3/4  50
 T 7020 41  20 x 2 – G 3/4  50
 T 7016 42  16 x 2 – G 1  100
 T 7020 42  20 x 2 – G 1  100
 T 7026 42  26 x 3 – G 1  80
 T 7026 43  26 x 3 – G 1¼  50
 T 7032 43  32 x 3 – G 1¼  50
 T 7040 43  40 x 3,5 – G 1¼  30
 T 7032 44  32 x 3 – G 1½  40
 T 7040 44  40 x 3,5 – G 1½  30
 T 7050 44  50 x 4 – G 1½  16
 T 7040 45  40 x 3,5 – G 2  20
 T 7050 45  50 x 4 – G 2  16
 T 7063 46  63 x 4,5 – G 2½  14
KAT_STR_SIFRA
T701641
T702041
T701642
T702042
T702642
T702643
T703243
T704043
T703244
T704044
T705044
T704045
T705045
T706346