T70XX

Прес фитинг-Спојница, навоен спој со конус, за пивка санитарна вода

Спојка – навоен спој еуроконус, за пивка санитарна вода

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7016 81  16 x 2 – G 3/4  150
 T 7020 81  20 x 2 – G 3/4  140
KAT_STR_SIFRA
T701681
T702081