T70XX

Прес фитинг – Спојница

Спојка за прес фитинг

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
T 7010 0 10 x 1,3 – 10 x 1,3  200
T 7016 00 16 x 2 – 16 x 2  200
T 7020 00 20 x 2 – 20 x 2  150
T 7026 00 26 x 3 – 26 x 3  100
T 7032 00 32 x 3 – 32 x 3  50
T 7040 00 40 x 3,5 – 40 x 3,5  30
T 7050 00 50 x 4 – 50 x 4  30
T 7063 00 63 x 4,5 – 63 x 4,5  20
T 7075 00 75 x 5 – 75 x 5  1
KAT_STR_SIFRA
T701000
T701600
T702000
T702600
T703200
T704000
T705000
T706300
T707500