T70XX

Редукција

Редукција

Холендер редукција за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
T 7020 01 20 x 2 – 16 x 2  150
T 7026 01 26 x 3 – 16 x 2  100
T 7026 02 26 x 3 – 20 x 2  100
T 7032 01 32 x 3 – 16 x 2  60
T 7032 02 32 x 3 – 20 x 2  60
T 7032 06 32 x 3 – 26 x 3  60
T 7040 02 40 x 3,5 – 26 x 3  50
T 7040 03 40 x 3,5 – 32 x 3  40
T 7050 01 50 x 4 – 26 x 3  20
T 7050 02 50 x 4 – 32 x 3  20
T 7050 03 50 x 4 – 40 x 3,5  20
T 7063 01 63 x 4,5 – 26 x 3  20
T 7063 02 63 x 4,5 – 32 x 3  20
T 7063 03 63 x 4,5 – 40 x 3,5  20
T 7063 04 63 x 4,5 – 50 x 4  20
T 7075 02 75 x 5 – 50 x 4  8
T 7075 01 75 x 5 – 63 x 4,5  8
KAT_STR_SIFRA
T705001
T707501
T707502
T706304
T706303
T706302
T706301
T705003
T705002
T702001
T704003
T704002
T703206
T703202
T703201
T702602
T702601