T72XX

Прес фитинг T-чатал, редукција

T-чатал, редукција

Холендер Т-чаталот за прес фитинг е направен од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресиона ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7240 03 40 x 3,5 – 32 x 3 – 40 x 3,5  20
 T 7240 07 40 x 3,5 – 40 x 3,5 – 26 x 3  20
 T 7240 08 40 x 3,5 – 40 x 3,5 – 32 x 3  20
 T 7240 12 40 x 3,5 – 50 x 4 – 40 x 3,5  10
 T 7250 00 50 x 4  10
 T 7250 03 50 x 4 – 26 x 3 – 50 x 4  10
 T 7250 06 50 x 4 – 32 x 3 – 40 x 3,5  20
 T 7250 01 50 x 4 – 32 x 3 – 50 x 4  10 
 T 7250 05 50 x 4 – 40 x 3,5 – 40 x 3,5  20 
 T 7250 02 50 x 4 – 40 x 3,5 – 50 x 4  10 
 T 7250 07 50 x 4 – 50 x 4 – 32 x 3  20 
 T 7250 08 50 x 4 – 50 x 4 – 40 x 3,5  20 
 T 7263 00 63 x 4,5  8
 T 7263 01 63 x 4,5 – 40 x 3,5 – 63 x 4,5  8
 T 7263 02 63 x 4,5 – 50 x 4 – 63 x 4,5  8
 T 7263 03 63 x 4,5 – 32 x 3 – 63 x 4,5  8
 T 7263 04 63 x 4,5 – 40 x 3,5 – 50 x 4  5
 T 7263 05 63 x 4,5 – 50 x 4 – 50 x 4  5
 T 7263 06 63 x 4,5 – 63 x 4,5 – 40 x 3,5  5
 T 7263 07 63 x 4,5 – 63 x 4,5 – 50 x 4  5
 T 7275 00 75 x 5 – 75 x 5 – 75 x 5  2
KAT_STR_SIFRA
T725007
T727500
T726307
T726306
T726305
T726304
T726303
T726302
T726301
T726300
T725008
T724003
T725002
T725005
T725001
T725006
T725003
T725000
T724012
T724008
T724007