T71XX00

Прес фитинг - Колена 90°

Колено 90°

Холендер колено за прес фитинг е направен од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресиона ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7116 00  16 x 2 – 16 x 2  150
 T 7120 00  20 x 2 – 20 x 2  80
 T 7110 00  20 x 2 – 10 x 1,3  10
 T 7126 00  26 x 3 – 26 x 3  30
 T 7132 00  32 x 3 – 32 x 3  25
 T 7140 00  40 x 3,5 – 40 x 3,5  30
 T 7150 00  50 x 4 – 50 x 4  10
 T 7163 00  63 x 4,5 – 63 x 4,5  10
 T 7175 00  75 x 5 – 75 x 5  5
KAT_STR_SIFRA
T711600
T712000
T711000
T712600
T713200
T714000
T715000
T716300
T717500