T71XX01

Прес фитинг - Колено 45°

Колено 45°

Холендер колено 45°за прес фитинг е направено од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресиона ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7126 01  26 x 3  50
 T 7132 01  32 x 3  30
 T 7140 01  40 x 3,5  5
 T 7150 01  50 x 4  24
 T 7163 01 63 x 4,5   10
KAT_STR_SIFRA
T712601
T713201
T714001
T715001
T716301