T70XX

Прес фитинг Спојница

Спојка

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7016 11  16 x 2 – R 1/2  150
 T 7020 11  20 x 2 – R 1/2  150
 T 7020 12  20 x 2 – R 3/4  150
 T 7026 12  26 x 3 – R 3/4  100
 T 7026 13  26 x 3 – R 1  80
 T 7032 13  32 x 3 – R 1  70
 T 7040 13  40 x 3,5 – R 1  30
 T 7032 14  32 x 3 – R 1¼  50 
 T 7040 14  40 x 3,5 – R 1¼  30 
 T 7050 14  50 x 4 – R 1¼  24 
 T 7050 15  50 x 4 – R 1½  20 
 T 7063 16  63 x 4,5 – R 2  14 
 T 7075 16  75 x 5 – R 2  8 
 T 7075 18  75 x 5 – R 2½  8 
KAT_STR_SIFRA
T701611
T702011
T702012
T702612
T702613
T703213
T704013
T703214
T704014
T705014
T705015
T706316
T707516
T707518