T 70XX

Спојница

Спојница

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7016 21  16 x 2 – Rp 1/2  150
 T 7020 21  20 x 2 – Rp 1/2  150
 T 7020 22  20 x 2 – Rp 3/4  100
 T 7026 22  26 x 3 – Rp 3/4  100
 T 7026 23  26 x 3 – Rp 1  70
 T 7032 23  32 x 3 – Rp 1  50
 T 7040 23  40 x 3,5 – Rp 1  30
 T 7032 24  32 x 3 – Rp 1¼  30
 T 7040 24  40 x 3,5 – Rp 1¼  30
 T 7050 24  50 x 4 – Rp 1¼  20
 T 7050 25  50 x 4 – Rp 1½  16
 T 7063 26  63 x 4,5 – Rp 2  14
KAT_STR_SIFRA
T701621
T702021
T702022
T702622
T702623
T703223
T704023
T703224
T704024
T705024
T705025
T706326