T 72XX

Прес фитинг T-чатал

T-чатал

Холендер спојката за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7216 51  16 x 2 – 1/2 – 16 x 2  60
 T 7220 51  20 x 2 – 1/2 – 20 x 2  50
 T 7226 51  26 x 3 – 1/2 – 26 x 3  30
 T 7220 52  20 x 2 – 3/4 – 20 x 2  50
 T 7226 52  26 x 3 – 3/4 – 26 x 3  30
 T 7232 51  32 x 3 – 3/4 – 32 x 3  30
 T 7226 53  26 x 3 – 1 – 26 x 3  30
 T 7232 52  32 x 3 – 1 – 32 x 3  25
 T 7240 52  40 x 3,5 – 1 – 40 x 3,5  15
 T 7240 53  40 x 3,5 – 1¼ – 40 x 3,5  15
 T 7250 53  50 x 4 – 1¼ – 50 x 4  10
 T 7250 54  50 x 4 – 1½ – 50 x 4  10
 T 7263 54  63 x 4,5 – 1½ – 63 x 4,5  2
 T 7263 55  63 x 4,5 – 2 – 63 x 4,5  8
KAT_STR_SIFRA
T721651
T722051
T722651
T722052
T722652
T723251
T722653
T723252
T724052
T724053
T725053
T725054
T726354
T726355