T 72XX

T-чатал

T-чатал

Холендер Т-чатал за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7216 41  16 x 2 – 1/2 – 16 x 2 60
 T 7220 41  20 x 2 – 1/2 – 20 x 2 50 
 T 7226 42  26 x 3 – 1/2 – 20 x 2 30 
 T 7226 41  26 x 3 – 1/2 – 26 x 3 30 
 T 7232 43  32 x 3 – 1/2 – 32 x 3 30 
 T 7220 42  20 x 2 – 3/4 – 20 x 2 50 
 T 7226 44  26 x 3 – 3/4 – 26 x 3 30 
 T 7232 41  32 x 3 – 3/4 – 32 x 3 30 
 T 7232 42  32 x 3 – 1 – 32 x 3 25 
 T 7240 41  40 x 3,5 – 1 – 40 x 3,5 20 
 T 7232 44  32 x 3 – 1¼ – 32 x 3 20 
 T 7240 42  40 x 3,5 – 1¼ – 40 x 3,5 20 
 T 7250 42  50 x 4 – 1¼ – 50 x 4 10 
 T 7250 43  50 x 4 – 1½ – 50 x 4 10 
 T 7263 43  63 x 4,5 – 1½ – 63 x 4,5
 T 7263 44  63 x 4,5 – 2 – 63 x 4,5
KAT_STR_SIFRA
T721641
T722041
T722642
T722641
T723243
T722042
T722644
T723241
T723242
T724041
T723244
T724042
T725042
T725043
T726343
T726344