T 71XX

Прес фитинг Колено

Колено

Холендер колено за прес фитинг е направена од отпорен децинкуван месинг. Квалитетот на месингот одговара на сите релевантни стандарди за пивка вода EN 1213, ONORM B 5014-3 и ONR 25014-3, DIN 50930, Deo 6 и TRV. Двојниот О-прстен е од EPDM според KTW, чаурата е од нерѓосувачки челик, зелениот прстен за центрирање на компресивната ракавица е од пластика.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 T 7116 11  16 x 2 – R 1/2 15
 T 7120 11  20 x 2 – R 1/2 12 
 T 7120 12  20 x 2 – R 3/4 10 
 T 7126 12  26 x 3 – R 3/4
 T 7132 13  32 x 3 – R 1
 T 7140 14  40 x 3,5 – R 1¼
 T 7150 14  50 x 4 – R 1¼
 T 7163 16  63 x 4,5 – R 2
KAT_STR_SIFRA
T711611
T712011
T712012
T712612
T713213
T714014
T715014
T716316