2 7766

Трокрак мешачки вентил TMW со еднонасочно струење

Мешачки вентили за системи за пивка вода

25 l/min на вода со притисок од 3 bar. Минимален проток на вода 4 l/min. Температура на мешање 38–50 °C ± 2 K. Максимална температура на водата 90 °C, 10 bar.

Broj artiklaDim.Pakovanje
 2 7766 51  15  1
KAT_STR_SIFRA
2776651