HERZ-Преливен вентил со диференцијален притисок, аголен модел

4004

HERZ-Преливен вентил со диференцијален притисок, аголен модел

Преструен вентил за диференцијален притисок, аголен модел

Едноставно метално куќиште, никловано, за рамно дихтување на навојни приклучоци по извор. Потребно е посебно да се нарачаат навојните приклучоци.

Broj artiklal/hDNPakovanje
1 4004 41 10- 2000 15 1
1 4004 42 10- 2000 20 1
KAT_STR_SIFRA
1400441
1400442