HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 5-30 kPA

4002

HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 5-30 kPA

Регулатор на диференцијален притисок 30 kPA

Регулатор на диференцијален притисок со опсег 5-30 kPa, компактен дизајн. Куќиштето е направено од отпорен децинкован месинг со обостран надворешен цевен навој DN 15 и DN 20 со конус DN 25 до DN 50 со рамни седишта. комплетот за стегање и адаптерот посебно се нарачуваат.

Broj artiklal/hDNDim.Pakovanje
1 4002 41 50-1300 15 G 3/4 1
1 4002 42 100-1600 20 G 1 1
1 4002 43 150-2000 25 G 5/4 1
1 4002 44 200-5000 32 G 1½ 1
1 4002 45 400-8000 40 G 1¾ 1
1 4002 46 400-9000 50 G 2⅜ 1
KAT_STR_SIFRA
1400241
1400242
1400243
1400244
1400245
1400246