HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 4002 FIX TS 23 kPa

4002

HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 4002 FIX TS 23 kPa

HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 4002 FIX TS

Диференцијалниот притисок е фиксиран на 23 kPa без претходно наместување, компактен дизајн Куќиштето е направено од отпорен децинкуван месинг со обостран надворешен цевен навој DN 15 и DN 20 со конус, DN 25 до DN 50 со рамни седишта. Актуатор со 2-позиционо регулирање.

Broj artiklal/hDNDim.Pakovanje
1 4002 81 50-900 15 3/4 G 1
1 4002 82 100-1200 20 1 G 1
1 4002 83 150-1800 25 5/4 1
1 4002 84 200-4000 32 1
1 4002 85 400-6500 40 1
1 4002 86 400-7000 50 2⅜ 1
KAT_STR_SIFRA
1400281
1400282
1400283
1400284
1400285
1400286