HERZ-RL-1 повратен вентил, регулационен– прав модел

3723

HERZ-RL-1 повратен вентил, регулационен– прав модел

HERZ-RL-1-повратен вентил – прав модел

Приклучок на грејното тело, конусно заптивен. Универзален модел со специјален муф за навојна цевка и со приклучок со помош на комплетот за стегање.

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 3723 40 3/8 20
1 3723 41 1/2 20
1 3723 42 3/4 20

KAT_STR_SIFRA
1372340
1372341
1372342