HERZ-Вентил пеперутка – прицврстување меѓу прирабници, ВА рачен модел PN 16

4219

HERZ-Вентил пеперутка – прицврстување меѓу прирабници, ВА рачен модел PN 16

Вентил-пеперутка со регулациона клапна - BA рачен модел PN 16

Направен од лиено железо JL 1040, според EN 1561, обоен во сино. Рачката е направена од полиамид зајакнат со стаклени влакна. Механизам за заклучување, вратило и диск направени од јаглероден челик. Заптивка од EPDM. Макс. работен притисок за вентили DN 50 - DN 200 е 16 bar. Опсег на работната температура од -30 °C до 110 °C Макс. работен притисок за вентили DN 250 - DN 300 е 10 bari.

Broj artiklaDNkvsPakovanje
1 4219 01 50 91 1
1 4219 02 65 206 1
1 4219 03 80 436 1
1 4219 04 100 660 1
1 4219 05 125 1300 1
1 4219 06 150 2100 1
1 4219 07 200 4100 1
1 4219 08 250 6090 1
1 4219 09 300 9570 1
KAT_STR_SIFRA
1421901
1421902
1421903
1421904
1421905
1421906
1421907
1421908
1421909