LEGIOFIX – за системи со заштита од легионела

2 4011

LEGIOFIX – за системи со заштита од легионела

HERZ-LEGIOFIX

Работи самостојно без помошна енергија. Овозможува плакнење против појава на Легионела, со циркулација во склад со ONORM B 5019 до 6 m пред секоја точка на земање примероци. Нормална работа: затворен бајпас. Струење преку вентилот за мешање. Температура на мешање на 55°C. Плакнење против појава на легионела: отворен бајпас. Дезинфекција со температура преку модулот. По завршување со плакнењето, автоматско префрлање во режим на нормална работа. Сите делови на месинганото куќиште се дезинфицираат. Доставата вклучува и бел пластичен капак.

EAN
90 04174
Broj artiklaPak.
44950 5 2 4011 51 1
KAT_STR_SIFRA
2401151