Неповратен вентил

2623

Неповратен вентил

HERZ-Неповратен вентил

Неповратен вентил, во согласност со EN 1717, сигурносен уред за спречување на текот кој се враќа и ја контаминира пивката вода. Куќиштето на вентилот и деловите кои се во контакт со пивката вода се од DZR месинг. Два контролни отвори 1/4.

DNEAN
383 000282
Broj artiklaPak.
20 9746 1 2623 02 25
25 9753 1 2623 03 25
32 9760 1 2623 04 16

Betriebsdaten

  • max. Betriebsdruck: 16 bar
  • max. Betriebstemperatur: 95 °C
  • min. Betriebstemperatur: -10 °C, Wasser 0,5 °C
  • Medium: klare Flüssigkeiten
KAT_STR_SIFRA
1262302
1262303
1262304