Пломба за предподесување за STROMAX-GM/GR

6517

Пломба за предподесување за STROMAX-GM/GR

Пломба за предподесување

За покривање на завртката на рачното тркалце, при вадење пломбата се уништува.

Broj artiklaPakovanje
1 6517 04 20
KAT_STR_SIFRA
1651704