HERZ-Прибор

6517

HERZ-Прибор

Маркер за предподесување

Пластичен привезок за означување на степените на предподесување. Се поставува на вентил или гасовод.

Broj artiklaPakovanje
1 6517 05 20
KAT_STR_SIFRA
1651705