Прес фитинг-Спојница, навојна спојка со конус, никлуван

P70XX

Прес фитинг-Спојница, навојна спојка со конус, никлуван

Клип – навојна спојка евроконус, никлуван

прес фитинг под клип е направено од бронза за греење и климатизација. Оперативна температура 85 °C, макс. оперативен притисок 10 bar. Двоен O-прстен од EPD, чаурата е од нерѓосувчка бронза, бел прстен за центрирање на компресирачката ракавица е од пластика.

Broj artiklaDimenzijePakovanje
P 7016 86 16 x 2 - M 22 x 1,5 150
P 7020 86 20 x 2 - M 22 x 1,5 150
P 7016 90 16 x 2 - G 1/2 150
P 7020 90 20 x 2 - G 1/2 150
P 7016 82 16 x 2 - G 3/4 150
P 7020 82 20 x 2 - G 3/4 140
KAT_STR_SIFRA
P701686
P702086
P701690
P702090
P701682
P702082