HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 60 kPA

4002

HERZ-Регулатор на диференцијален притисок 60 kPA

Регулатор на диференцијален притисок 25-60 kPA

Регулатор на диференцијален притисок опсег 26-60 kPa, компактен дизајн. Куќиштето е направено од отпорен децинкуван месинг со двостран надворешен навој на цевка. žDN 15 и DN 20 со конус, DN 25 до DN 50 со рамни седишта. Комплет за стегање и адаптер се нарачуваат поединечно.

Broj artiklal/hDNDim.Pakovanje
1 4002 61 50-1300 15 3/4 G 1
1 4002 62 100-1600 20 1 G 1
1 4002 63 150-2200 25 5/4 1
1 4002 64 200-7500 32 1
1 4002 65 500-9000 40 1
1 4002 66 500-10000 50 2⅜ 1
KAT_STR_SIFRA
1400261
1400262
1400263
1400264
1400265
1400266