PUMPFIX MIX со тристепена циркулациона пумпа

4511

PUMPFIX MIX со тристепена циркулациона пумпа

PUMFIX MIX

 • Заштедува пари, простор и време.
 • Пумпна група за круг на греење со мешање; може да се применува и за регулација на температура за враќање на котел
 • Претходно монтиран приклучок за пумпа, должина 180 mm

Се состои од:

 • Топчест вентил со термометар во рачката на вентилот (црвена-потисок, сина-враќање)
 • Бајпас вентил (преструен вентил)
 • Млазница со неповратен вентил во враќање
 • Млазница со вентил на заклучување во потисок
 • Изолации
 • Циркулациони пумпи
 • Трикрак мешан вентил
 • Погон за трикрак мешан вентил (230 V, контрола во 3 точки, брзина на регулација 140 s)
 • Раздалечност помеѓу потисок и враќање: 125 mm
 • Макс. оперативна температура: 110 °C
 • Макс. оперативен притисок: 10 bar
 • Температурен опсег: 0 °C до 120 °C.
Broj artiklakvsDNPakovanje
 1 4511 27  4,0 25  1
 1 4511 23  6,3 25  1
 1 4511 28  10,0 25  1
 1 4511 24  10,0 32   1
 1 4511 25  16,0 32   1
KAT_STR_SIFRA
1451127
1451123
1451128
1451124
1451125