Прослава со деловните партнери во Македонија

Заедно со деловните партнери во Македонија, ја одбележавме годишнината од успешната деловна соработка во клубот АБЦ во Скопје. На свеченоста присуствуваа сите истакнати проектанти и изведувачи од Македонија.

Поддршка за овој собир ни дадоа нашите дистрибутери во Македонија, компаниите Енергосистем и Коском.

Со овие активности би сакале да истакнеме дека HERZ Armaturen со особено внимание е присутен на македонскиот пазар и дека развива добри партнерства со особено внимание.

 

Сите добро се забавуваа со хитовите од 80-тите и 90-тите. Во иднина ќе продолжиме со овие активности.

Место: АБЦ клуб Скопје;

Датум: 16.10.2014.