Топчест вентил, рачка од силумин PN 25, Un x Un

2201

Топчест вентил, рачка од силумин PN 25, Un x Un

Топчести вентили

Куќиште од месинг според EN 12420, никлувано, PTFE дихтување. Внатрешен навој според ISO 228. Вентил со полн проток. Оперативна температура -30 °C до 150 °C. (вода 0 °C - 110 °C). За сите неагресивни оперативни флуиди: вода, масло, воздух, термо масло.

Broj artiklaPNDNGPak.
1 2201 01 25 15 1/2" 25
1 2201 02 25 20 3/4" 25
1 2201 03 25 25 1" 20
1 2201 04 25 32 1 1/4" 16
1 2201 05 25 40 1 1/2" 8
1 2201 06 25 50 2" 4
KAT_STR_SIFRA
1220101
1220102
1220103
1220104
1220105
1220106