• Erste Campus

  Erste Campus

  Erste Campus е дел од мега проектот Quartier Belvedere, нова населба во 10-тата област на Виена.
 • Evergreen Pflegeheim

  Evergreen Pflegeheim

  Evergreen центар за медицинска нега, Landscheid, Германија. Комплексот нуди...
 • Aquastar

  Aquastar

  Еден од најмодерните аквапаркови во Романија (отворен 2013 година)...
 • Sky Tower

  Sky Tower

  37 катови високиот Sky Tower го редефинира небото над Букурешт.
 • Hotel Falkensteiner

  Hotel Falkensteiner

  Овој нов градски хотел (отворен 2012 година) се наоѓа во белградската деловна област блиску до центарот...
 • Klinikzentrum

  Klinikzentrum

  Клиничкиот центар во Ниш е вториот по големина во Србија со своите 1460 кревети и нуди услуги...
 • Park Avenue

  Park Avenue

  Поради внимателното планирање, Park Avenue беше награден за најдобар...
 • Leader Tower

  Leader Tower

  Leader Tower (отворен 2013 година) е деловен центар кој се смета за прв облакодер...
 • Pullman 5 Sterne Hotel

  Pullman 5 Sterne Hotel

  Сместен во строгиот центар, Pullman ги дочекува гостите со мотото „Bleisure“...
 • Al Othman Türme

  Al Othman Türme

  Проектот, со своите придружни хотелски и деловни кули, важи за најважниот...
 • Harmony Türme

  Harmony Türme

  Harmony Towers е новата икона на Бурса со своите шетскатни...
 • Anadolubank

  Anadolubank

  Новото седиште на Andolubank (отворање во 2014 година)...
 • Europeum

  Europeum

  Деловниот центар Europeum е дел од првокласниот развој во Братислава...
 • Ceseb

  Ceseb

  CESEB е субвенциониран проект на универзитетот Масарик...
 • Останати проекти ширум светот