HERZ-RL-5 повратен вентил со предподесување, регулационен– прав модел

3923

HERZ-RL-5 повратен вентил со предподесување, регулационен– прав модел

HERZ-RL-5 повратен вентил – прав модел

Приклучок на грејното тело, конусно заптивен. Универзален модел со специјален муф за навојна цевка и со приклучок со помош на комплетот за стегање. Вградените мерки одговараат на DIN 3842-ред 1, DARE Ms-K.

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 3923 00 3/8 20
1 3923 01 1/2 20
1 3923 02 3/4 20

KAT_STR_SIFRA
1392300
1392301
1392302