HERZ-RL-5 повратен вентил со предподесување, регулационен– аголен модел

3924

HERZ-RL-5 повратен вентил со предподесување, регулационен– аголен модел

HERZ-RL-5 повратен вентил - аголен модел

Приклучок на грејното тело, конусно заптивен. Универзален модел со специјален муф за навојна цевка и со приклучок со помош на комплетот за стегање. Вградените мерки одговараат на DIN 3842-ред 1, DARE Ms-K.

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 3924 00 3/8 20
1 3924 01 1/2 20
1 3924 02 3/4 20

KAT_STR_SIFRA
1392400
1392401
1392402