HERZ-RL-1 повратен вентил, регулационен– аголен модел

3724

HERZ-RL-1 повратен вентил, регулационен– аголен модел

HERZ-RL-1-повратен вентил – аголен модел

Приклучок на грејното тело, конусно заптивен. Универзален модел со специјален муф за навојна цевка и со приклучок со помош на комплетот за стегање.

Broj artiklaDimenzijaPakovanje
1 3724 40 3/8 20
1 3724 41 1/2 20
1 3724 42 3/4 20

KAT_STR_SIFRA
1372440
1372441
1372442