Прирабнички регулатори на диференцијален притисок

4007 F / 4007 F FIX

Прирабнички регулатори на диференцијален притисок

Регулатор на диференцијален притисок со прирабници 4007 F

Пропорционален регулатор со рамно седиште без дополнително напојување со енергија, за системи со две цевки со термостатски вентили на грејните тела. Разликата на притисок може да се приспособува од 5-30 kPa, континуирано. Куќиштетото направено од лиено железо GJL 250 по EN 1561, прирабница по EN 1092, PN 16; Должина на основата EN-551-1, основна серија 1, сино лакирано. Приклучок за цевки од двете страни со прирабница, вклучувајќи и капиларна цевка од 1000 mm.

l/hDNEAN
90 04174
Broj artiklaPakovanje
150-4000 25 43610 9 1 4007 13 1
200-4200 32 43620 8 1 4007 14 1
250-5600 40 43630 7 1 4007 15 1
700-9000 50 43640 6 1 4007 16 1

750-10000

65 45630 1 1 4007 17 1

750-12000

80 45370 0 1 4007 18 1

Регулатор на диференцијален притисок со прирабници 4007 F FIX

Пропорционалниот регулатор со рамно седиште без дополнително напојување со енергија, за двоцевни системи со термостатски вентили на грејните тела. Диференцијален притисок 23 kPa, континуирано. Куќиштето направено од лиено железо GJL 250 по EN 1561, прирабница по EN 1092, PN 16; Должина на основата EN-551-1, основна серија 1, сино лакирано. Приклучок за цевки од двете страни со прирабница, вклучувајќи и капиларна цевка од 1000 mm.

l/hDNEAN
90 04174
Broj artiklaPakovanje
200-1500 25 43650 5 1 4007 63 1
300-2500 32 43660 4 1 4007 64 1
400-4700 40 43670 3 1 4007 65 1
600-6100 50 43680 2 1 4007 66 1
750-10000 65 44970 3 1 4007 67 1
750-12000 80 44980 2 4 4007 68  1
KAT_STR_SIFRA
1400713
1400714
1400715
1400716
1400717
1400718
1400763
1400764
1400765
1400766
1400767
1400768