HERZ-Филтер за нечистотија во Y-облик, со прирабници. Сито направено од челик од хром и никел. Сито за нечистотија 0,75 m

4111

HERZ-Филтер за нечистотија во Y-облик, со прирабници. Сито направено од челик од хром и никел. Сито за нечистотија 0,75 m

Филтер за нечистотија – густина на ситото 0,75 mm

Куќиште направено од лиено железо GJL 250 по EN 1561, прирабница по EN 1092, PN 16; Должина на основа ÖNORM EN 558-1, основна серија 1, лакирано сино. Поклопец со отвори за празнење 1/2. 4 дупки Rp ¼ со приклучоци за мерење на диференцијален притисок. Мерните вентили 1 0284 01 и 1 0284 02 се нарачуваат посебно.

Broj artiklaDNDim.kvsPakovanje
1 4111 83 25 1 22 1
1 4111 84 32 27 1
1 4111 85 40 35 1
1 4111 86 50 2 55 1
1 4111 87 65 76 1
1 4111 88 80 3 95 1
KAT_STR_SIFRA
1411183
1411184
1411185
1411186
1411187
1411188