Филтер за нечистотија со фино сито од челик од хром-никел, големина на отвор 0,75 mm

4111

Филтер за нечистотија со фино сито од челик од хром-никел, големина на отвор 0,75 mm

HERZ- Филтер за нечистотија, големина на отвор на сито 0,75 mm

Жолт дизајн, muf x muf. Приклучок со комплет за стегнување: DN 15: универзален модел со посебен муф за навојна врска цевка и приклучок за комплет на стегање. DN 20: адаптер 1 6266 20 и комплет за стегање G 3/4. Адаптерот и комплетите за стегање се нарачуваат одделно.

Broj artiklaDNDim.kvsPakovanje
1 4111 14 32 21,5 5
1 4111 15 40 30,0 5
1 4111 16 50 2 42,0 5
1 4111 17 65 64,3 1
1 4111 18 80 3 148,6 1
KAT_STR_SIFRA
1411114
1411115
1411116
1411117
1411118