HERZ-Шкафчиња од поцинкован челичен лим

8569

HERZ-Шкафчиња од поцинкован челичен лим

HERZ-шкафчиња

Направени од поцинкуван бронзен лим, предна врата и рамка лакирани во бело (RAL 9003). Приспособливи по длабочина (80–110 mm), висина на шкафчиња (705–775 mm). Вратата на шкафчињата е со затворач. Во испорака има и зацврстена шина за носачите на разделник.

Broj artiklaDim.Pakovanje
1 8569 03 Širina 300 mm 1
1 8569 04 Širina 400 mm 1
1 8569 05 Širina 500 mm 1
1 8569 10 Širina 600 mm 1
1 8569 15 Širina 750 mm 1
1 8569 20 Širina 900 mm 1
1 8569 25 Širina 1050 mm 1
1 8569 30 Širina 1200 mm 1
1 8569 40 Širina 1500 mm 1

KAT_STR_SIFRA
1856904
1856905
1856910
1856915
1856920
1856925
1856930
1856940
1856903