Ново од HERZ-a
Нови термостатски HERZ главата Заштеда на енергија и до 30 %
HERZ Armaturen
Повеќе од 116 години Лекарот специјалист за греење, климатизација и водовод.
Нови производи HERZ
Погледнете последните во HERZ Armaturen

125 Година HERZ Armaturen

Акционерското друштво HERZ Armaturen произлезе од компанијата Gebauer & Lehrner, основана во далечната 1896 година. Во текот на своето постоење од 125 години, компанијата се специјализираше за производство и развој на висококвалитетни арматури за греење, ладење и климатизација. На чело на компанијата, како сопственик и генерален директор, е г-дин д-р Gerhard Glinzerer. Денес, HERZ Armaturen, со околу 2.300 вработени, е единствениот австриски и еден од најзначајните производители на термостатски вентили, регулациони арматури, системи за подно греење, котли на пелети, соларни системи и топлински пумпи во Европа.

HERZ повеќеслојни цевки и press фитинзи

HERZ повеќеслојната цевка е развиена за повеќенаменска употреба и сложени инсталациски структури. Може едноставно и економично да се обработува, а се истакнува со висок квалитет, сигурност и долготрајност. Покрај тоа, може целосно да се рециклира. HERZ повеќеслојните цевки се изработуваат на најмодерни производствени машини и според повеќедецениско технолошко и производствено искуство.

HERZ Armaturen котли на биомаса

HERZ е препознатливо име во областа на греењето. Повеќе од 115 години произведува опрема според која најголемиот број професионалци и корисници го препознаваат, а тоа е арматура за грејни тела и регулациона арматура...