Sky Tower

Sky Tower

Bucharest, RO

37 катови високиот Sky Tower го редефинира небото над Букурешт. Sky Tower во своето пространство содржи канцелариски простор, ресторани со небесни барови и конференциска сала на најгорните катови.

HERZ во проектот:

2201 2211 4219 2512 2662 4111 2622 2630