Evergreen Pflegeheim

Evergreen Pflegeheim

Landscheid, DE

Evergreen центар за медицинска нега, Landscheid, Германија. Комплексот нуди целосно опремени еднокреветни двокреветни соби (вкупно 86 кревети за пациенти), 13 апартмани и други пространи соби за различни настани.

HERZ во проектот:

7795