Leader Tower

Leader Tower

St. Petersburg, RU

Leader Tower (отворен 2013 година) е деловен центар кој се смета за прв облакодер во Санкт Петерсбург. Деловниот центар содржи 40 катови, вклучувајќи 34 катови за канцеларии.

HERZ во проектот:

STRÖMAX GF 7723 3723 4002