Aquastar

Aquastar

Satu Mare, RO

Еден од најмодерните аквапаркови во Романија (отворен 2013 година). Има осум базени на површина од 1.600 m2, водени површини.

HERZ во проектот:

4017 4218 7724 3724 2201 2512 2662 4111 2622 2630 4219 8533 8569 3C16006