Hotel Falkensteiner

Hotel Falkensteiner

Belgrade, SR

Овој нов градски хотел (отворен 2012 година) се наоѓа во белградската деловна област блиску до центарот. Хотелот нуди модерен, динамичен дизајн, удобност со 170 соби и апартмани и 6 конференциски сали.

HERZ во проектот:

4017 4218GF 4218GMF 4219 7723 7623 7260