Pullman 5 Sterne Hotel

Pullman 5 Sterne Hotel

Hochimin, VN

Сместен во строгиот центар, Pullman ги дочекува гостите со мотото „Bleisure“, што во слободен превод значи бизнис и задоволство. Хотелот има балска сала и уште пет дополнителни функционални простории со капацитет за 600 гости.

HERZ во проектот:

4218 4007 4017