Europeum

Europeum

Bratislava, SK

Деловниот центар Europeum е дел од првокласниот развој во Братислава со цел да понуди елегантен комплекс за модни бутици и канцелариски простор со висок квалитет.

HERZ во проектот:

4217GM 4007 7217 4117M 7723 3923 9200