Al Othman Türme

Al Othman Türme

Khobar, SA

Проектот, со своите придружни хотелски и деловни кули, важи за најважниот развоен проект во Кобар и меѓу најнапредните технолошки проекти во Саудиска Арабија.

HERZ во проектот:

2190 2622 2662