Добредојдовте на ISH

ISH е најголемиот саем во светот во областа на обновливи извори на енергија и енергетски ефикасни системи за греење, ладење и климатизација, кој се одржува од 10 до 14 март 2015 година.

И оваа година, на штандот Б 41, хала 10.1, сите прашања ќе ви ги одговори стручниот тим на компанијата HERZ!

Ве очекуваме!
Добредојдовте,
HERZ Armaturen.